Om oss

Malin Bölander och Carolina Cavallin är båda hälsocoacher som arbetar med friskvård. På meritlistan står också stresspedagog, tränare,  PT , kostrådgivare, familjefysledare samt mamma mage instruktör. De har tillsammans flera års erfarenhet av att coacha och instruera klienter i olika sammanhang.  

Tillsammans kompleterar vi varandra på ett mycket bra sätt. Vi ser perspektiven från olika håll vilket ger en bredare bild av situationer och företagens olika behov. Mötet med människor är något vi båda tycker är en vikigt ingrediens i vardagen och att få möjligheten att arbeta med det största intresse man har är en ynest. Vi träffar ständigt nya människor samt får ta del av nya "case". Av detta utvecklas vi hela tiden och varje dag kommer nyaforskningsraporter att ta del av och nya råd och rön att ta ställning till. Det är det som är så härligt med vårt arbete. Det är ständigt under förändring. Det är en rengbåge med alla nyanser i. 

Affärsidé

Vi "utbildar" företag i hälsa. och ger er de verktyg ni behöver. Vi följer upp individen och ser varje enskild medarbetare. Detta är vikigt för att kunna öka välmåendet och effektiviteten på sin arbetsplats samt minska sjukskrivningarna. Vi delger er av vår kunskap och bästa tipd kring hälsa. Vi peppar,  coachar och stöttar.
TIllsammans kan vi lyckas! 

Vision

Vi vill öka förståelsen för vad hälsa handlar om och på vilket sätt vi kan nå dit.  Vi skapar balans mellan de fyra olika "benen" av bordet. 

Syfte

Genom att minska sjukskrivningarna så kommer också lönsamheten i företaget att öka. Det finns inga tvivel på att prehab kostar mindre än rehab...